Політика конфіденційності

Про захист даних, переданих в Інтернеті

ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» проводить ретельну роботу по захисту будь-яких даних, в тому числі персональних даних, переданих в Інтернеті. Ця політика конфіденційності стосується осіб, які бажають ознайомитися з послугами ТОВ ««ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» та/або можливістю працевлаштування в нашій компанії. Вона стосується тільки тих персональних даних, що передаються ресурсу http://www.metrica.in.ua/(надалі - вебсайт)

Ця політика конфіденційності не поширюється на респондентів, які завершили або проходять опитування з будь-якої тематики вивчення ринку.

Коли і яку саме інформацію ми збираємо?

Ваші Персональні дані збираються, коли ви заповнюєте форми зворотного зв’язку і відсилаєте ці дані в ТОВ « ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ » або зв’язуєтеся з нами по телефону.

Зокрема, ми записуємо ваше ім’я, прізвище, адресу, адресу електронної пошти, номер телефону (включаючи номер мобільного телефону), номер факсу, будь-яку іншу інформацію, яку ви передаєте нам про сфери вашого інтересу, і будь-яку іншу інформацію, яку ви передаєте нам додатково. Ми впевнені, що збір всієї цієї інформації є дуже важливим і може допомогти нам при подальшому співробітництві з вами. Вся інформація, яку ви передаєте нам, буде оброблятися і зберігатися з найвищою відповідальністю.

Ця Політика конфіденційності також дасть вам повну інформацію, щоб Ви могли дати явну та інформовану згоду на обробку своїх Персональних даних, де це застосовно.

Як правило, будь-яка інформація та дані, які ви надаєте або які іншим чином збираються нами в рамках цього Веб-сайту, будуть використовуватися ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» відповідно до вимог чинного застосовного законодавства України.

Це означає, зокрема, що будь-яка обробка Персональних даних, отриманих ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» через Веб-сайт, буде відбуватися з дотриманням принципів законності, справедливості, прозорості, обмеження мети, обмеження зберігання, мінімізації, точності, цілісності, конфіденційності даних та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Ми дотримуємося загальноприйнятих стандартів індустрії маркетингових досліджень для захисту інформації, переданої нам. Якщо у вас є які-небудь питання щодо безпеки інформації на нашому Веб-сайті, ви можете відправити лист на нашу електронну пошту, вказавши там ваш запит.

Що ми робимо з Вашими персональними даними?

Передаючи нам свої персональні дані, ви розумієте та погоджуєтеся на те, що ми будемо використовувати ваші персональні дані для інформування вас про послуги ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ». Прикладом такого інформування можуть бути прес-релізи, запрошення на конференції, презентації чи семінари, які проводить ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ», газети, електронні газети, публікації з дослідження ринків, галузеві аналізи, корпоративні або фінансові оповіщення або будь-які інші загальні відповіді на ваші можливі запити. Також ви розумієте та погоджуєтеся на те, що ми час від часу будемо зв’язуватися з вами (у тому числі і за телефоном), щоб проінформувати вас про зміни на нашому Веб-сайті або надати інформацію про нові сервіси, які, на нашу думку, є цікавими і можуть бути корисними для вас.

Надсилаючи нам резюме, ви розумієте та погоджуєтеся на те, що ми будемо зберігати і використовувати цю інформацію для вирішення питання про можливість заміщення вами вакантної посади в нашій компанії або якщо ви відповідаєте вимогам посади, яка з’явиться в майбутньому. Якщо ми вирішимо, що ваша кандидатура відповідає вимогам вакансії, ми можемо зв’язатися з вами за телефоном, електронною або звичайною поштою, щоб обговорити деталі вашої роботи в ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ».

Як зберігається та захищається Ваша інформація?

Усі Персональні дані, що збираються і обробляються через Веб-сайт, будуть зберігатися та оброблятися таким чином, щоб звести до мінімуму ризик знищення, втрати (включаючи випадкову втрату), несанкціонованого доступу / використання чи несумісного використання з початковою метою збору та обробки даних. Для цього застосовуються технічні та організаційні заходи безпеки, встановлені ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Як правило, ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» зберігатиме ваші Персональні дані лише до тих пір, поки це буде суворо необхідно, залежно від причин, для яких вони були зібрані в межах цієї Політики.

Як тільки Ви заперечите проти їх обробки, Персональні дані більше не будуть використовуватися для таких цілей, хоча ТОВ «ФІЛДВОРК ЕДЖЕНСІ» все ще може зберігати їх, зокрема, для захисту своїх інтересів, пов'язаних із потенційною відповідальністю за обробку таких даних.

Які Ваші права як суб’єкта Персональних даних?